2008-02-04 16:21 #0 av: SabinaB

Våra tre underbara katter behöver nytt hem. Från att ha levt ett rikt kattliv har de nu hamnat i en situation som bäst beskrivs som förvaring. De får inte utlopp för några av sina behov, och har börjat visa stressbeteenden.

Fantastiska, ljuvliga Hetty är familjens livsnjutare. Hon for illa i tidigare liv, och njuter nu av att få trygghet och kärlek. Hetty älskar att få vara nära, t ex att ligga på våra magar och spinna! Hon har en mycket mjuk och snäll personlighet. Ett bättre sällskap om man gillar keliga och lugna katter får man leta efter. Mat är också något hon älskar. Dessvärre har det intresset gett henne en något rundnätt figur. Hon går bra med de andra katterna men skulle må minst lika bra av att få vara ensam prinsessa.

Busiga, roliga, smarta Opal är familjens teaterapa. Det är alltid något som händer när hon är med. Trots att hon till storleken är väldigt liten är det oftast hon som märks mest, (ligger framför oss och rullar runt, busar med bollar framför våra fötter osv.). Opal är också oerhört snäll, och vill gärna att man kliar och kliar och kliar.... Hon älskar när vi är många hemma, för då är det många som kan uppmärksamma (läs kela med) henne.

Härliga, nyfikna Morsk är familjens minihund. Han älskar att hjälpa till, t ex när husse snickrar eller när vår bebis ska ha mat. Morsk brukar också hålla sig nära bebisen på golvet och hålla lite koll. Han följde alltid med tidigare, när det var möjligt, på hundpromenaderna. Då brukade han lurpassa på hundarna och göra en liten skenattack. Även Morsk är mycket snäll och gillar att bli buren i famnen.

Alla tre katterna har starka personligheter som det är svårt att göra rättvisa genom några få rader. Men de är mycket sociala, keliga, vänliga och i botten harmoniska. De är vaccinerade, kastrerade, ID-märkta och försäkrade. Alla är också hundvana och naturligtvis rumsrena. Morsk och Opal är helsyskon. Samtliga är födda 2002.

Tidigare har de fått vara ute på dagtid och sovit inne på natten. De har alltid varit nära tomten och kommer när man ropar.

Vi älskar våra katter, men inser att de inte längre mår bra hos oss. Kravet från oss är framför allt att det nya hemmet har tid att ge till dem. Om de får vara ute är det självklart ännu bättre.

Om du har möjlighet att ge någon eller alla katterna en chans till ett liv igen så ring:

Sabina 08-707 91 05   0708-246 426