Annons:
Etikettom-sajten
Läst 6686 ggr
Leffe
2006-12-10 12:46

Katter runt Mälaren

Det finns massor av hemsidor om katter på Internet. En del av dem finns runt Mälaren. Katter i Mälardalen "samlar ihop" dem. På det sättet kan den som vill lätt hitta en kattsida i ett begränsat område och behöver därmed inte gå genom hela Sveriges kattsidor.

Vill du vara med här? Det kostar inget att vara med. Du behöver inte ha en hemsida. Du behöver inte vara med i någon kattklubb eller liknande.

Är du uppfödare och vill annonsera din uppfödning,kattungar och avelshanar mm kostar det inget mer än en länk till oss från din hemsida. Gör du ingen länk tas ev länk hos oss till din hemsida bort (för övrigt står annonsen kvar).

Är du inte uppfödare, men har avelshane får du annonsera på samma villkor som under uppfödare ovan.

Detsamma gäller dig som vill vill visa din hemsida om din/dina katter (gäller även huskattsidor)

Uppfödning av huskatter får ej vara med likaså annonsering av huskattkattungar. All huskattannonsering sker endast under rubriken "Omplaceringar". Har du en hemsida om din/dina huskatter får du givetvis länka den här.

För all sådan annonsering enligt ovan krävs att du är boende i något av landskapen Södermanland, Uppland och Västmanland, utom för huskattsomplacering och katter i nöd.

katt08 iFokus är en vidareutveckling av den gamla www.katt08.se

Kommersiella annonser se iFokus

Av: LeffeD

Datum för publicering

  • 2006-12-10
Annons:
Alexej
2007-05-06 15:43
#1

Kul med en nu sajt!Glad

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

ingers
2007-05-06 20:04
#2

Hej

Jag vill vara med i "Katter runt Mälaren" jag bor i Skultuna som ligger alldeles utanför Västerås och jag föder upp Balineser.

Hur går jag till väga?

Min hemsideadress är : http://silkydiamonds.se

Vad är det för banner som jag lägger upp min sida?

Mvh Inger  Skrattande

Upp till toppen
Annons: