2007-03-13 23:49 #0 av: Leffe

Den 18 mars så har vi på Djurhjälpen öppet hus. Det är fortsättningen på kattkampanjen som startar med tv-serien "Hitta hem". Så vi öppnar dörrarna till katterna och oss.

Vi bjuder som vanligt på fika och annat gott. Ballonger delas ut till barnen och de snälla vuxna som kanske också vill ha. En massa information som handlar om vad vi alla kan göra för katterna och öka dess status. Självklart så kommer alla att få äran att skriva under namninsamlingen som ska lämnas till jordbruksministern angående obligatorisk id-märkning och registrering.

Vi presenterar stolt en storyteller som vid några tillfällen inlevelsefullt kommer berätta sagor för äldre barnen och vuxna om katter vi räddat. Om hur de mådde och hur de mår idag som lyckliga katter med riktiga hem. Från katternas sida. Bland annat Love Tasslös historia och då får ni även se hans egna söta väska med strumporna i.

Fler saker kommer säkert att dyka upp, och då meddelar jag er på en gång. Så jag önskar er alla som kan, välkomna till oss. Datum: 18 mars, kl. 13-17. Adress och annat hittar du på vår hemsida: www.djurhjalpen.nu

Vanessa

Relaterade länkar

Av: LeffeD

Datum för publicering

  • 2007-03-13