Annons:
Etikettövrigt
Läst 7385 ggr
Leffe
2007-02-05 07:30

TV-premiär för hemlösa katter

Damma av soffbordet. Fluffa soffan och fåtöljen. Byt batterier till fjärrkontrollen. Ställ fram popcornen och mysa ner er till premiären av tv-serien "Hitta hem" måndagen den 5 mars klockan 19.30 på TV 4.

Hitta hem är vad det låter som, ett program som handlar om hemlösa katter och hundar. Det fina och det absolut inte fina men ärliga sidan.  Ett program där vi och många andra föreningar är med på några hörn. www.djurhjalpen.nu.  Sprid gärna ut denna information till nära, kära och de som ni egentligen inte bryr er om. För ju fler som ser det, ju mer kan folk lära sig, tänka efter, status ökas, katter få hem och andra slipper förlora dem. Programmet kommer att gå i 12 avsnitt, med repriser. Det är på uppdrag av föreningen Djurskyddet Sverige (www.djurskyddet.se) tillsammans med tv 4.

Drt blir startskottet för årets stora kattkampanj, där målet är att få upp ögonen för märkning, registrering, därigenom  få igenom lagförslaget om märkning. En del av många saker de och vi vill få upp ögonen för.

Så detta är lite av det som är på gång. mer är det, men portionerar ut det framöver.

Artikeln är skriven av [Vanessa](javascript:void top.ShowProfile('vanessa') "javascript:void top.ShowProfile('vanessa')")

Av: LeffeD

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2007-02-05
Annons:
Linda
2007-02-10 12:14
#1

Jätte bra, äntligen ett vettigt djur pogram:)

Leffe
2007-03-04 10:19
Upp till toppen
Annons: